velkommen til vores byggeside som beskriver vort byggeri af et Preben Jørgensen hus, fra købet af byggegrunden i august 2005 til indflytning i marts 2007.

onsdag, november 14, 2007

slut, prut, finale

så blev vi færdige med det sidste projekt i vores husbyggeri, nemlig plantning af bøgehækken.



vi havde aftalt med vores to naboer at vi skulle plante hæk søndag den 11. november, og om lørdagen kom klaus' far for at hjælpe med at plante den del af hækken som var ud mod vejen (og klaus' mor passede frederikke). da det gik pænt hurtigt med at få hækken sat, begyndte vi om lørdagen også at plante hækken indtil naboerne, men måtte give op over for mørket omkring kl. 17, selvom vi på det tidspunkt kun manglede ca. 15 meter.



så om søndagen fik vi brugt formiddagen på at plane de sidste meter.



helt slut, put, finale er det dog ikke helt endnu, da vi mangler at plante hæk ud mod skolevej; men der er gået lidt "kommunalpolitik" i det, da der er et plantebælte mellem vores grund og vejen, og ifølge lokalplanen skal kommunen holde det stykke, hvilket de har erkendt ikke er sket. så nu kommer de og pløjer det hele op igen, og planter nogle nye træer, og så tager vi det derfra.

egentlig bliver det jo aldrig slut, prut, finale – for der vil altid været noget ved huset at tage fat i; men set i forhold til selve husprojektet som startede i august 2005 med købet af grunden, så er vi færdige :-)

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej med jer.

Så venter vi bare på, at vårens komme, så vi kan se bøgehækken springe ud :-)

Nu siger I godt nok, at dette var det sidste projekt i jeres byggeri - mon dog? :-D

Vi ses snarest

/Torben

november 15, 2007

 

Send en kommentar

<< Home