velkommen til vores byggeside som beskriver vort byggeri af et Preben Jørgensen hus, fra købet af byggegrunden i august 2005 til indflytning i marts 2007.

tirsdag, februar 27, 2007

så er vi næsten i mål

det er vildt at tænke på, at vi om lidt over en dag er ejer af et nyt hus på dollerup torp 4 i lunderskov. det er også utroligt at tænke på, at det næsten er 550 dage siden vi startede dette projekt op (med at købe en byggegrund).

i de sidste par dage, har tømrerne, elektrikeren og vvs-manden lavet deres arbejde færdig. tømrerne er (som det ser ud) de eneste der mangler at lægge den sidste hånd på byggeriet, da de mangler at færdiggøre en liste ved bordpladen – og så skal gulvmanden lige skifte tæppet i det ene værelse.



alle hårde hvidevarer er blevet monteret, og det ser (heldigvis) rigtig godt ud. der bliver nogle manualer der skal kigges igennem, da ovnen, opvaskemaskinen, tørretumbleren og vaskemaskinen har flere knapper og indstillingsmuligheder end der er på et rumskib :-)



torsdag kommer klaus' forældre og passer frederikke, så dorte kan få tid til de sidste indkøb og få pakket det sidste, og fredag kommer dortes forældre og mette og gør rent i huset. det er en stor omgang, da der er en smule beskidt ;-)

lørdag står den på flytning ... vi kan næsten ikke vente.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det har været spændende at følge byggeriet - nu bliver det spændende at se det helt færdige resultat. Det glæder vi os også til, at se.

Så et stort tillykke med huset - vi håber det må blive rammen om mange gode og hyggelige stunder.

Hilsen

Fam Detlef

februar 28, 2007

 

Send en kommentar

<< Home