velkommen til vores byggeside som beskriver vort byggeri af et Preben Jørgensen hus, fra købet af byggegrunden i august 2005 til indflytning i marts 2007.

fredag, november 03, 2006

en hmmm oplevelse

da vi kom hjem igår var der en besked på telefonsvaren fra cc vejle, som fortalte at vi var nødt til at vælge en ny klinke, da de ikke kunne levere den vi havde valgt .... øhhh hvad? nu har vi jo kun brugt riiiiigtig lang tid på at vælge klinker, og så skal vi lige pludselig vælge en anden. ikke bare lidt træls; men meget træls.

så efter at ha' snakket med dem i telefonen i formiddags, gik turen til vejle. de var selvfølgelig kede at det – der var gået et eller andet galt med bestillingen, så leverandøren kunne først levere klinkerne i uge 50, og det er for sent. træls – men der var ingen grund til at dvæle ved det, for sket er sket, og vi skulle "bare" vælge en ny klinke.

de havde været så rare allerede at tage en klinke til side (inden andre kom og tømte lageret). det var en klinke fra samme leverandør, som dog var en tand mørkere. vi blev hurtig enige om ikke at tage en tur rundt i butikken for at kigge på udvalget, da vi syntes den "nye" mørkere klinke faktisk også var ret flot. så efter 5 minutter havde vi valgt den istedet.

på billedet er det den tidligere klinke til venstre og den nye til højre:



så det der kunne ha' været en rigtig dårlig oplevelse, endte bare med en hmmmmm oplevelse.

ellers sker der ikke så meget i huset lige nu. vi går bare og venter på, at tømrerne laver udhænget færdig, og så er næste step indenfor, at klinkerne skal lægges ... og det bliver nok inden uge 50 – ellers var der jo ingen grund til at vælge en ny klinke :-)