velkommen til vores byggeside som beskriver vort byggeri af et Preben Jørgensen hus, fra købet af byggegrunden i august 2005 til indflytning i marts 2007.

tirsdag, september 19, 2006

så blev tømrene færdige

idag blev tømrene færdige med undertaget, isoleringen og fik sat tagrender op. nu er det noget lettere at fornemme rummenes størrelse, da der ikke længere er frit udsyn op mod himlen.



vvs'eren har også været forbi og lægge vand ind de forskellige steder det skal gøres. ligeledes er der blevet sat en varmeveksler op. så nu er det også klaret :-)

det store spørgsmål er nu, hvornår bliver der lagt tag på. hvis vi kigger på andre preben jørgensen projekter, så går der ca. 1 uge fra tømrene er færdig til der bliver lagt tagsten på. derefter kommer huset nok til at ligge stille et stykke tid, inden der bliver muret ydermure.

idag er der også sket noget med vores nabogrund (nr. 2) – den er nemlig blevet solgt, og de er begyndt at grave ud til fundament, og vi har hørt, at de skal flytte ind cirka samtidig med os. det lyder rigtig dejligt :-)

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej med jer

Det går stærkt nu, hva? Når I flytter ind om godt 160 dage, ved I simpelthen alt, hvad der er at vide om en byggeproces :-)

Tak for sidst, i øvrigt - rigtig hyggeligt :-)

september 20, 2006

 

Send en kommentar

<< Home