velkommen til vores byggeside som beskriver vort byggeri af et Preben Jørgensen hus, fra købet af byggegrunden i august 2005 til indflytning i marts 2007.

onsdag, september 13, 2006

vinduer og døre



i disse dage går det rigtig stærkt med byggeriet på vores hus, så vi har været forbi hver dag for at se hvad der er sket siden dagen inden - og hver dag bliver vi (positiv) overrasket over hvad de har nået i løbet af dagen.

tirsdag blev tømrene færdig med at sætte spær op, og idag har de sat vinduer (og fordør) i huset, og er begyndt at gøre klar til isoleringen. vinduerne ser fine ud, dog har de næsten alle mere eller mindre skrammer, men det ved vi bliver udbedret inden indflytningen – bare lidt træls at kigge på et helt nyt vindue, der allerede har fået skrammer :-(



elektrikeren har også været i gang i denne uge, og er egentlig sluppet meget hæderlig fra det, taget i betragtning af, at vi var til møde med dem onsdag i sidste uge, og de gik igang dagen efter. vi fik den endelige el-tegning tirsdag og der var meget få fejl på. den eneste egentlige fejl elektrikeren havde lavet, var to kontakter i soveværelset der var placeret forkert; men det blev hurtig rettet. vi syntes dog, at de er rimelige hårde ved murværket, når de skal trække kabler ind i væggene – der ryger ihvertfald nogle kvarte mursten ud hist og pist – man er jo lidt øm overfor et nyt hus :-)