velkommen til vores byggeside som beskriver vort byggeri af et Preben Jørgensen hus, fra købet af byggegrunden i august 2005 til indflytning i marts 2007.

tirsdag, januar 16, 2007

to ting på en gang

i denne uge er der kommet gang i huset igen. tømrene er gået igang med at lave udhænget og redskabsrummet færdig, og malerene er begyndt at male hele hytten indvendigt – så der er dømt en god gang malerhjerne hvis man tager en dyb indånding mens man er i huset.



da vi underskrev kontrakten med preben jørgensen, aftalte vi at vi selv skulle male gerigter og karme; da disse "bare" bliver opsat som ubehandlede (eller ludbehandlede).

så for at slippe for at male dem, har vi fået maleren til det. det giver også et langt pæneste resultat, da de ikke kun skal males inden opsætning, men sømhuller skal efterfølgende spartles og de skal males igen.

da der kun er 44 dage til indflytning, fik vi i weekenden også ryddet i alt det ragelse vi har gået og gemt på de seneste par år, og mens klaus' mor passede frederikke, brugte klaus' far tiden på at rydde op på grunden. tak :-)

ifølge en af tømrene, er der ca. 2 ugers arbejde tilbage; så de når det nok til den 1. marts :-)