velkommen til vores byggeside som beskriver vort byggeri af et Preben Jørgensen hus, fra købet af byggegrunden i august 2005 til indflytning i marts 2007.

onsdag, februar 14, 2007

det går næsten for stærkt

i disse dage går det næsten for stærkt i huset. hvis man vil følge med i hvad der sker, så kræver det et besøg om dagen, da der sker rigtig meget i denne uge.





tømrerne har været igang hele ugen, og har fået sat alle elementer op. det er både mærkeligt og dejligt at se det i "real life" for første gang. en ting er at se et køkken på en stregtegning, noget helt andet er at se det i virkelighed. men det ser sgu godt ud :-)

en af tømrene viste os, at der var en lille (meget lille) fejl i en del af bordpladen, og derfor havde de bestilt en ny. godt initiativ! derudover har tømrerne lavet bryggers'et, begge badeværelser og garderoben færdig



idag er dørene også blevet sat i og trægulvet i stuen er blevet lagt, så nu er tømrene snart færdig. så nu mangler der "kun" det sidste elarbejde, at sætte hårde hvidevarer op, at lægge gulvtæpper i værelserne og så skal vvs'en lave deres arbejde færdig ... og så er vi klar til at flytte (der skal dog lige gøres rent inden – for hvor er der bare beskidt).



sluttelig er nedløbsrørene blevet lavet, og elektrikeren har sat vores udendørslamper op.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det ser jo ligefrem helt godt ud.... :o)

Det glæder vi os til at se

Fam D

februar 14, 2007

 
Anonymous Anonym said...

Hvor går det stærkt.... Jeg tænkte, at jeg hellere må skrive en lille kommentar nu, hvor siden snart bliver nedlagt :-) Eller gør den? Det ser ud til, at håndværkerne gør et godt stykke arbejde. Vi - Fam. Hansen Damgaard - glæder os meget til at se det færdige resultat. Kh Conni

februar 15, 2007

 

Send en kommentar

<< Home