velkommen til vores byggeside som beskriver vort byggeri af et Preben Jørgensen hus, fra købet af byggegrunden i august 2005 til indflytning i marts 2007.

torsdag, februar 22, 2007

så kom vi på skideren ;-)

med en uge tilbage (læs: 7 dage) kom vi på skideren idag; men heldigvis på den gode måde, da tørring vvs fik gjort deres arbejde færdig, og bl.a. fik sat toiletterne på plads :-)



det ser rigtig godt ud det de har lavet, dog har de dog lavet en fejl, da det er de forkert armaturer de har monteret på badeværelserne. den model vi har valgt hedder hans grohe talis s; de har monteret en model der hedder talis e – og det er to vidt forskellige armaturer – så det er en ommer.



spejlene er også kommet op, og det ser også rigtig godt ud; dog syntes dorte de sidder lidt høje, så hun må nok få en ølkasse og stå på :-)

fredag kommer a-13 tæpper og lægger tæpper i værelserne, og mandag kommer tømrerne og laver det sidste færdig. de havde opdaget en lille skade på køkkenbordpladen, så den skal skiftes. når tømrerne er færdig kommer elektrikeren tirsdag og monterer de sidste hårde hvidevarer ... og så er det ved at være indflytningsklar.



elektrikeren er blevet færdig med at sætte spots op udenfor (i carporten og på terrassen) og har også fået sat termostaterne til gulvvarme op, så nu er det slut med at fyre for gråspurvene.

faktisk ligner det er rigtig hus langt om længe, og nu er vi også for alvor begyndt at glæde os. dorte er i fuld gang med at pakke vores lejlighed ned i kasser, så vi er flytteklar lørdag den 3. marts.