velkommen til vores byggeside som beskriver vort byggeri af et Preben Jørgensen hus, fra købet af byggegrunden i august 2005 til indflytning i marts 2007.

mandag, april 30, 2007

en have blir til

det er nu ved at være to måneder siden vi overtog huset på dollerup torp 4, og nu begynder det også at tage form rundt om huset. indvendig står det lidt stille for tiden, da vi benytter enhver chance til at komme udenfor – enten for at det gode forårsvejr eller drikke en "hæk-øl".



påsken blev brugt på at få lagt ca. 215 m2 belægningssten. vi var heldigvis godt hjulpet af vejrguderne og nogle rigtige gode hjælpere, både til at få lagt stenene og til at passe frederikke. det var nogle dage hvor man ikke havde problemer med at sove om natten, da kroppen var en smule brugt. vi er (heldigvis) rigtig glade for resultatet :-)

ugen efter kom anlægsgartneren for at lave haven færdig. der blev planeret, grubbet, sået græs og så fik vi lagt skærver op langs huset. vi havde ellers i starten snakket om, at der skulle være belægningssten; men vi blev alligevel enige om, at det kom til at virke for voldsomt. sidenhen er der blevet lagt nogle store sten i skærverne, og så skal vi have noget grønt imellem.



nu går vi utålmodigt og venter på at græsset skal komme frem. heldigvis/desværre er det meget tørt for tiden, og nærmest helt sommeragtig. derfor kræver det, at vi vander plænen, for ellers vil der gå for langt tid, inden græsset kommer frem. faktisk kan man allerede nu – en uge efter såningen – begynde at se de første tegn på græs – så nu varer det nok ikke længe inden at græsslåmaskinen skal frem :-)



frederikke har også fået en sandkasse op, så nu benytter hun også enhver lejlighed til at komme ud og lege, og måske lige spise en håndfuld sand :-)



havemøblerne og grillen er også kommet frem, så nu er der dømt familien danmark resten af sommeren. god sommer :-)

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej kernefamilie Detlef!

Jeres nye hjem ser virkelig hyggeligt ud. Vi glæder os til at se Klaus slå græs med en gammel manuel græsslåmaskine og bar overkrop....

Mange hilsner fra Seattle

Karoline og Leif

maj 04, 2007

 

Send en kommentar

<< Home