velkommen til vores byggeside som beskriver vort byggeri af et Preben Jørgensen hus, fra købet af byggegrunden i august 2005 til indflytning i marts 2007.

tirsdag, marts 21, 2006

skal toilettet hænge på væggen?

her til aften ringede vvs-manden og skulle lige høre hvor vi ville placere armaturerne i brusekabinerne, og om vi skulle have væghængte toiletter, da preben snart skulle igang med at støbe .... øøøøøh hvad?

vi troede nærmest han havde fået forkert nummer, da vi havde fået at vide at støbningen først skulle ske til sommer; men nej, den var god nok.

et telefonopkald til preben kunne bekræfte, at han ville gå igang med at støbe i næste uge (uge 13), så vi skulle tjekke at alle skælpæle stod rigtig.

det er dejligt at der sker noget, en lang ventetid er snart ovre :-)

det betyder dog IKKE at vi snart kan flytte ind; men mere at preben også skal bygge vores nabos hus (de har indflytning 3 måneder før os), så derfor vil han støbe de to fundamenter samtidig.

så måske bliver uge 13 både ugen hvor vi for alvor påbegynder vores hus, og ugen hvor vi også påbegynder at nyt liv som forældre :-) ... men begge dele er vi ikke selv herre over.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ja, for kort tid siden talte vi ventetiden i år med afrundede decimaler. Nu tæller vi måneder, og før I får set jer om, tæller vi uger. Tiden flyver - helt af sig selv. Smart, ikk?

Vi glæder os også til snart at få lille Barn Detlef til verden :-)

marts 21, 2006

 

Send en kommentar

<< Home