velkommen til vores byggeside som beskriver vort byggeri af et Preben Jørgensen hus, fra købet af byggegrunden i august 2005 til indflytning i marts 2007.

mandag, oktober 31, 2005

kontrakten er i hus

idag kom så dagen hvor kontrakten kom i hus, og hvor vi fik den endelige indflytningsdato: 1. marts 2007.

det er langt (meget langt) ude i fremtiden; men vi har hele processen igennem indstillet os på, at der ville gå langt tid inden vi kunne flytte ind i vores nye hus, så det betyder ikke så meget for os.

vi har også fået bekræftiget fra lunderskov kommune, at der ikke er kommet indsigelser fra vores naboer vedr. vores dispensationsansøgning ... tak kommende naboer.

sidste weekend var vi på besøg i et preben jørgensen hus i haderslev, og fik snakket med ejeren. han havde været meget tilfreds med preben jørgensen hele vejen igennem, og var meget glade for at de valgte ham. det er jo altid rart at høre om andre, der har succesoplevelser :-)

næste skridt er at vi modtager vores tegninger fra arkitekten hos preben jørgensen, disse skal vi så godkende, så vi kan få byggetilladelsen fra lunderskov kommune.

derefter vi så småt skal til at tage stilling til køkken og bad ... men der er jo (heldigvis) langt tid til, at de går igang – så vi har god tid.