velkommen til vores byggeside som beskriver vort byggeri af et Preben Jørgensen hus, fra købet af byggegrunden i august 2005 til indflytning i marts 2007.

onsdag, oktober 12, 2005

alles ist (nicht) vorbei



dagen idag vil nok mere blive husket for, at danmark ikke kommer med til vm i fodbold næste år, end dagen hvor vi fik svar på jordbundsundersøgelserne og brev fra lunderskov kommune vedr. vores dispensationssag ...

carl bro lavede i fredags jordbundsundersøgelser på vores grund, og idag fik vi "rapporten" med resultatet. da ingen af os er geoteknikere siger resultatet os ikke ret meget, men der er ingen dødningehoveder i rapporten, så det er sikkert ikke helt skidt. klaus har snakket med ham der stod for jordbundsundersøgelsen, og generelt kunne han fortælle for jordbunden i dollerup torp er god :-)

det eneste vi umiddelbart kan læse af rapporten, er at vores grund skråner en smule (der er 0,2 meter højdeforskel fra det ene hjørne af huset til det andet), så måske skal der lidt mere fyldsand på beregnet i første omgang ... men det ved vi meget mere om i løbet af et par dage.

lunderskov kommune har i sidste uge behandlet vores sag om dispensation til at bygge vores carport/redskabsrum tættere på vejskel end det tillades i lokalplanen. vi har af kommunen fået dispensation dertil, men sagen skal sendes i naboorientering. så vi må vente til den 26. oktober, på at høre hvad naboerne har at sige, og hvis der kommer indsigelser, så skal sagen behandles igen den 8. november - lidt træls ...

på mandag skal vi mødes med sandie fra estate mæglerne vedr. vores hus (som nu med 99,9% sikkerhed bliver et preben jørgensen hus), for at diskutere de sidste detaljer. på onsdag skal vi så mødes med preben selv, og gennemgå kontrakten, som vi så har 14 dage til at kigge igennem. vi er spændt på at høre en foreløbig indflytningsdato, og alt der hedder indflytning inden årsskiftet 2006/2007 modtager vi positivt.

så "alles ist nicht vorbei" ... ihvertfald for os ;-)