velkommen til vores byggeside som beskriver vort byggeri af et Preben Jørgensen hus, fra købet af byggegrunden i august 2005 til indflytning i marts 2007.

torsdag, oktober 20, 2005

datoen nærmer sig ... langt fremme

i weekenden (mens dorte var i london) kørte klaus jylland tyndt for at kigge på huse, og få yderligere inspiration.

turen gik bl.a. til århus og silkeborg for at se et hus magen til det vi skal bygge. men da ingen huse er ens (heldigvis) så lignede de ikke det som vi skal bygge, så det gav ikke den rigtige fornemmelse af, hvordan vores hus kommer til at se ud. men det gav nogle idéer til hvad der er godt og hvad der er mindre godt.

i mandags var vi til yderligere et møde hos sandie, estate mæglerne, hvor vi gennemgik det seneste overslag og fik lavet de sidste tilretninger (bl.a. hvilke vinduer skal vi have) - så nu er vi snart ved at være ved vejs ende med den del af hele projektet.

onsdag gik turen så til tørring, hvor vi havde et møde med preben jørgensen, som skal bygge vores hus. det var et meget positivt møde, hvor preben kom med flere konstruktive ændringer (hvor skal vi placere vores dør i redskabsrummet, hvor skal vinduerne være i stuen, o.lign.). det var nogen af de ting vi var lidt i tvivl om, og så var det rart at møde en mand der bygger over 100 huse om året, og derfor har noget større erfaring end os.

blandt venner og fjender går preben jørgensen for at være en noget speciel mand. det syntes vi er stærkt overdrevet :-)

preben er håndværker og ikke sælger, og kalder en skovl for en skovl. så vi kørte derfra med fuld tillid til ham og hans firma.

nå ja, så var der jo lige det med indflytningsdatoen. vi var forberedt på, at den ikke lå lige rundt om hjørnet; så den hedder (foreløbig – indtil vi får entreprisekontrakten) 1. marts 2007 ... og det er der jo kun 498 dage til ...

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

1 marts 2007 - det bliver en lang blog så :o)

oktober 21, 2005

 
Blogger Dorte og Klaus Detlef said...

den bliver rigtig lang ...

oktober 22, 2005

 

Send en kommentar

<< Home